Knaagdierenhotel 

Dijkzicht

Super vakantie voor onze konijnen
14 augustus 14 2023 door Amanda

Onze 2 konijnen hebben een heerlijke 17-daagse vakantie gehad in het knaagdierenhotel. In het mooie grote verblijf was van alles te doen en te eten voor de konijnen. Rianne geeft alle dieren die er verblijven heel veel aandacht. Het was ook heel leuk om foto’s van onze vakantievierende konijnen te ontvangen. Volgend jaar komen ze zeker terug!

 

 

Vakantie
6 augustus 2023 door Janine


Onze konijnen hebben een fijn vakantieadres! Rianne heeft ontzettend goed voor ze gezorgd.

 

 

Vakantie 2023
5 augustus 2023 door R. de Kam


Wij zijn heel blij met dit fijne vakantieplekje voor onze konijnen. Ze krijgen een ruim hok. En Rianne is een echte dierenvriend. Verder krijg je regelmatig een verslagje met foto’s hoe het met ze gaat. Helemaal super. Volgend jaar weer!!

 


 

Top verblijf!
3 augustus 2023 door Familie Musters


Onze cavia’s en ons konijn hebben 2 weken echt vakantie gehad in het knaagdierenhotel. Ze zaten in prachtige verblijven en zijn perfect verzorgd. Tussendoor kregen we leuke updates (dat vonden de kinderen super om te zien). Zo konden we zelf zonder zorgen genieten van onze eigen vakantie.
 

 


Heerlijke plek!
31 juli 2023 door Miranda Renkema

 

Wat een geweldig hotel voor ons konijn hebben we de afgelopen weken bij Rianne gevonden! Een super groot hok met speelmogelijkheden en iedere dag verse takjes en hooi zorgde dat hij vanaf het eerste moment zichtbaar genoot. En Rianne zorgt met heel veel liefde en aandacht voor ieder dier in haar hotel afzonderlijk, dat is heel mooi om te zien, en een ontzettend fijn idee als je je dier achter laat. Bovendien kregen we om de paar dagen een paar foto’s of een filmpje, zodat we konden zien dat het goed ging. Kortom: we zijn ontzettend blij dat we bij Rianne zo’n goed vakantieadres voor hem gevonden hebben!

 

 

 

De konijnen voelden zich helemaal thuis

24 juni 2023 door Ymke Poppe

 

Eindelijk het gevoel dat de konijnen ook lekker op vakantie zijn als we zelf weg gaan. Dankzij de goede zorgen van Rianne en haar luxe verblijven konden we zonder zorgen weg. Finnick en Annie voelden zich helemaal thuis hier. Een van twee was vlak voor de vakantie nog onder narcose geweest en gelukkig op tijd weer opgeknapt, maar hij werd nog extra goed in de gaten gehouden. Ook kregen we regelmatig updates met foto’s.

In één woord: fantastisch!

 

 

 

Fantastisch!

20 juni 2023 door Rosita en Nico

 

Onze konijnen Joep en Molly zijn net 2 weken bij Rianne op vakantie geweest, en wat hebben ze het goed gehad!

Ruime schone hokken, rustige / stressvrije omgeving, voldoende stro, speelgoed en elke dag verse kruiden en takjes. Rianne zorgt er voor dat ze niets tekort komen. Ook werden we regelmatig op de hoogte gehouden met leuke foto’s en filmpjes. We konden echt zien hoe blij onze konijnen waren. Ook de medische zorg die Joep nodig had was geen enkel probleem. Rianne geeft de beste zorg die je kan wensen, denkt mee over wat je konijn nodig heeft en doet altijd een stapje meer vanuit haar hart voor de dieren. Wat een cadeautje dat we Rianne hebben gevonden.

Wij waren met een gerust hart op vakantie. Voor ons nooit meer anders!

 

 

 

Geweldig hotel!

12 juni 2023 door Antoinette

 

Onze konijnen hebben het weer super gehad in hotel Dijkzicht. Wij een fijne vakantie en zij ook! Allebei heerlijk verwend.

Plekje voor de zomervakantie is alweer gereserveerd 

Tot dan!!

 

 

 

al onze zorgen in 1x weggenomen

29 september 2022 door WJ V

 

Een aanrader!! Ivm vakantie onze konijnen voor de 1ste keer onze naar een opvang gebracht. Bij de kennismaking zijn al onze zorgen in 1x weggenomen. Het voelde gelijk vertrouwd. Onze 2 konijnen verbleven 2 weken in het hotel. Want een hotel is het! Wat hebben ze t goed gehad. Ze zijn enorm verwend met regelmatig schoon stro, iedere dag vers hooi en groente, speelgoed en veel aandacht. De zorg die Rianne geeft kan niet beter. Heel erg blij mee. Ook hield ze ons regelmatig met berichtjes, foto’s en filmpjes op de hoogte. Heel attent. We zijn heel blij dat we dit hotel voor onze nijnen hebben gevonden en komen hier zeker terug!

 

 

 

FANTASTISCH

10 september 2022 door Miranda Samual

 

Gisteren Boef op gehaald het was maar voor 1 nachtje, maar in een woord FANTASTISCH. Een aanrader voor iedereen. Het krijgt hier zeer zeker een vervolg op. Dank je wel voor de goede zorgen.

 

 

 

een aanrader!

16 augustus 2022 door Fenne Lenselink

 

Vandaag onze konijntjes opgehaald na een verblijf van 2 weken bij het knaagdierhotel. Ze zaten heerlijk op hun gemak te knabbelen van de verse wilgentakken en hooi. Zeer ruime verblijven. We kregen tijdens onze vakantie af en toe een foto zodat we konden zien hoe het met ze ging. We gingen met een gerust hart op vakantie. Ik zou dit knaagdierhotel bij iedereen kunnen aanraden. Bedankt!

Gastenboek